Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů
Společnost eSports.cz, s.r.o., provozovatel internetového obchodu www.marken.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb., a v souladu s Obchodními podmínkami společnosti eSports.cz, s.r.o.

Jaké údaje shromažďujeme?
Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno a příjmení (případně jméno firmy, IČ a DIČ), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás. V případě osobního vyzvednutí objednávky, jež byla uhrazena předem prostřednictvím internetu, od Vás můžeme požadovat předložení identifikačního dokladu (OP nebo CP), a to za účelem předcházení vzniku škod. Bez předložení některého z těchto dokladů Vám můžeme odmítnout zboží či peníze vydat/proplatit.

K čemu údaje slouží?
Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto získáme při Vaší registraci, a to buď trvalé, nebo dočasné. Jelikož jsou tyto Vaše osobní údaje získávány za účelem realizace obchodní transakce, není nutný Váš výslovný souhlas.

Údaje, které získáváme s Vaším souhlasem, slouží pro posouzení Vaší důvěryhodnosti, bonity a platební morálky. Na základě tohoto Vám pak můžeme nabídnout další speciální služby, příčemž některé z nich jsou určeny pouze vybraným zákazníkům.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?
Po zalogování do e-shopu www.marken.cz můžete tyto údaje editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit, stačí odeslat e-mail na info@marken.cz.

Aktuální informace

07. 08.

Výdejní místo uzavřeno

Výdejní místo v Galerii Harfa je dočasně uzavřeno.

14. 12.

Hokejová ročenka 2016

Hokejová ročenka 2016 vyjde bohužel až začátkem ledna 2017.

29. 11.

Doručení do Vánoc 2016

Níže vám přinášíme přehled termínů, ve kterých vám garantujeme doručení vaší objednávky ještě do Vánoc. Objednejte si dárky včas!